All-in arrangement 75,-

Soort arrangement

Categorie(ën)

Aantal personen

Activiteiten
Outdoor
Sport en spel
Tochten
20 - 299

 

Een unieke en spannende G.P.S. outdoor tocht over de veluwezoom.

Spanning en sensatie! Lachen, samenwerken, vragen beantwoorden, opdrachten vervullen, steppen, wandelen, fietstrein, video opdrachten en veel veel lol!

U wordt met koffie en bosbessengebak met slagroom ontvangen in ons sportcafé.

Daarna is het tijd voor het "actieve" gedeelte: voorzien van de G.P.S, een videocamera, fotomap en de G.S.M, gaat u al steppend, lopend en met de fietstrein (tot 60 pers.. daarboven worden het fietsen)  een avontuurlijke tocht tegemoet. Tijdens de tocht ontvangt u, na het vervullen van de eerder doorgegeven opdracht, via de GSM steeds een nieuwe. D.m.v. foto’s wordt u met de wandeltocht door een stukje Veluwe geleid waar u video opdrachten krijgt. Het "fietsen" en steppen doet u met een G.P.S. U krijgt elke keer een nieuwe code van ons en zoek het maar. Gegarandeerd lachen!

Na deze 3 onderdelen kunnen jullie nog meer punten verdienen met handboogschieten.

Samenwerking staat hier voorop, alle opdrachten zullen in teamverband uitgevoerd dienen te worden.

Vervolgens gaat u genieten van een een heerlijk Boswachters buffet. Voor een beschrijving van dit buffet klik hier. Na afloop worden de filmopnames van de video opdrachten gezamenlijk bekeken, wat erg humoristisch is!

Na dit geweldige buffet gaat u genieten van een ijsbuffet.

Vervolgens maken we ons op voor de PRIJSUITREIKING. Tevens word na de prijsuitreiking de film vertoond die jullie zelf hebben gemaakt.

Dit arrangement is all-in.


Foto's en filmpjes

 

Recensies

Schrijf een recensie over dit arrangement


ProgrammavoorstelSoortgelijke arrangementen

G.P.S. avontuur Veluwe

VANAF € 27,50 p.p.

  Zoeken, filmen, opdrachten uitvoeren, samenwerken en lol hebben op de Veluwe met het GPS Avontuur! Verschillende facetten van oriëntatie en visuele ...

Langlaufen

VANAF € 20,00 p.p.

  Het leukste uitje van Nederland! Een personeelsuitje of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest met Oostenrijkse flair: U wordt met koffie en apfelstrudel met ...