Hét activiteitencentrum op de Veluwe

De groepsaccomodatie voor uw familieuitje, personeelsuitje en vrijgezellenfeest en alle andere soorten uitjes.

Polysport Activiteitenpark & Catering is al 15 jaar (sinds 1995) de locatie voor leuke en sportieve uitjes op de Veluwe. Gaat u een familieuitje organiseren, een personeelsuitje, of een vrijgezellenfeest of zoekt u een leuke groepsaccomodatie?

Het activiteitenaanbod van Polysport is in principe eindeloos. U kunt uw eigen programma samenstellen met uw favoriete onderdelen en gebaseerd op de wensen van de deelnemers. Dit kan varieren van langlaufen tot Veluwetochten en van Pistoolschieten tot Curling.

Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Tevens beschikt Polysport over een veelzijdige keuken, een gezellig sportcafé, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2), drie vergaderzalen en gezellig personeel.

Of u nu een hele dag, een dagdeel of een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, het is voor ons een uitdaging om een programma naar wens voor u te maken. Bij deze nodigen wij u uit om eens persoonlijk een kijkje te komen nemen.

Kom naar Polysport Activiteitencentrum, de groepsaccomodatie voor uw familieuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje en alle andere soorten uitjes.


Tot binnenkort! Het Polysport team!